Effektiva tips

7 Effektiva tips om underklädesshopping för killar


När det gäller underkläder för män är valet ganska begränsat om du vet din exakta storlek och önskat varumärke. När du handlar underkläder, måste du ha vissa saker i åtanke. Oavsett om du bär boxers, sportkalsonger, briefs eller annan sort, här är sju tips som kan hjälpa dig att handla smart.

Bestäm ditt varumärke

Du bör aldrig kompromissa med kvaliteten på underkläder du använder. Så, gå alltid in för välrenommerade varumärken. Din komfort bör vara kriterierna för urvalet. Varje märke tillverkar underkläder i olika stilar och mönster. Det finns inget märke som passar alla män. Innan du bestämmer dig för ett varumärke, prova olika märken och välj ett som du tycker är mycket bekvämt. Kom ihåg att obekväma underkläder kan göra mer skada för dig än du förstår.

Byt ditt varumärke om ...Din kroppsbyggnad förändras med förändrad livsstil och ålder. Lev inte i förnekelse och håll dig till dina gamla storlekar. Tänk på ändringarna och köp en ny storlek om du måste. Om du inte hittar någon i ditt nuvarande varumärke, försök ett annat märke. Återigen, kom ihåg att ingenting är viktigare än en bra passform.


Köp ett dussinNär du provar olika märken för att hitta din passform och råkar hitta en som du verkligen gillar, köpa minst ett dussin av dem. Stora varumärken fortsätter att ta fram nya modeller och stoppa produktionen av modeller som inte säljer för bra. Så, köp alltid många. Du kan spara lite pengar genom att köpa ett dussin underkläder. Kolla in online-och landbaserade butiker för att hitta bra erbjudanden.


Gå aldrig på etikettenDetta är den viktigaste aspekten när du köper underkläder. Bestäm dig inte för ett varumärke bara för att det är ett av de mest sålda varumärkena i världen och för att din vän tycker att märket är mycket bra.


Spara pengar på InternetOm du känner till ditt varumärke och din storlek, är Internet det bästa stället att handla. Kolla in autentiska butiker av det varumärke du använder. Köp från butiker som erbjuder gratis frakt. Kolla in olika butiker och köp från den billigaste. Olika butiker säljer autentiska varor till olika priser på grund av variationen i deras driftskostnader. Rabattkuponger, som de i rabattkod timarco, kan ge dig en lättare slutkassa.


Undvik vita underkläderOm du har en fetisch för allt vitt, begränsa passionen till skjortor, t-shirts eller byxor. Undvik vita underkläder eftersom de kräver mer underhåll.


Ta hand om dina underkläder välDet här sista tipset har ingenting att göra med shopping. Du kan dock spara mycket pengar och undvika kostnader på shopping genom att ta hand om dina underkläder. Använd alltid kallt vatten för att tvätta underkläder och torka dem i skugga. Försök inte stryka dem eftersom värmen förstör tygets elastiska egenskaper.

Du bör inte använda underkläder, särskilt boxers och sportkalsonger, i mer än fyra till sex månader. Om du njuter av sport, går regelbundet till ett gym eller svettas mycket, byt underkläder ofta. Tyget absorberar saltet från svett och blir ohygieniskt, oavsett hur bra du tvättar det.

Kommentarer